Lies

 

Mijn naam is Lies Simons. Als hooggevoelige heb ik zelf een lange weg moeten gaan om meZelf te ont-dekken en te ont-moeten.

Ik volgde diverse opleidingen, vele cursussen en workshops, las vele boeken over voeding spiritualiteit en natuurlijke gezondheid. Met vallen en opstaan ontdekte ik dat ik steeds in kringetjes liep, tot ik uiteindelijk bij de essentie kwam.

We hebben allemaal onze conditioneringen en programmeringen,

‘moeten’s en ‘niet mogen’s. Door te ont-wikkelen, je bewust te worden en los te komen van alle banden die je beperken, kom je bij je ware innerlijke Zelf, in het NU, besef je dat je niets hoeft te worden, niets hoeft te ‘doen’, want je bent het Al. Je hoeft je dat alleen maar weer te her-inneren en BEWUST te ZIJN.

 

 

 

Het EGO is de CHATBOX: bla bla bla. In de westerse maatschappij worden we hoofdzakelijk mentaal opgevoed. We zitten in ons hoofd: denken, denken, denken. We worden gebombardeerd met allerlei informatie, maar aan het ontwikkelen van onze sensitiviteit wordt nauwelijks aandacht besteed, terwijl dat juist het contact met ons wezen is. Wie ben je ECHT, wat is jouw zielewens, wat zijn jouw kwaliteiten en talenten die je van nature hebt meegekregen?

Het lichaam is daarbij zo’n prachtig instrument is. Door met het lichaam aan het werk te gaan kun je weer leren ‘voelen’ en in contact komen met je ‘buikdenken’ zoals ze dat in het oosten noemen. Daarbij is meditatie van essentieel belang. Pas in de STILTE kun je jeZelf horen. Diep van binnen zit dat prachtige wezen dat je in werkelijkheid bent.

We zijn allemaal de belichaming van LIEFDE en op zieleniveau zijn we één.

 

Ik hou van jou, precies zoals je bent. Ik steun je helemaal in al je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden.