Sunrider 

  

Sunrider werkt volgens de Chinese filosofie der 5 elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Het is de sleutel tot evenwicht. Wanneer je elk onderdeel van het lichaam precies dat geeft wat het nodig heeft (net als wij weten dat worteltjes goed zijn voor je ogen, zo heeft elk onderdeel van het lichaam net iets anders nodig), dan kan het lichaam optimaal functioneren en zijn eigen problemen oplossen en voorkomen.

Sunrider is natuurlijke, gevarieerde en pure voeding (en huidverzorging) en een investering in het lichaam van de toekomst!

De producten van Sunrider zijn 100% natuurlijk en onderscheidt zich door:

  • exclusieve combinaties van hele kruiden en planten;
  • géén dierlijke bijproducten;
  • géén aardolie, lanoline of petroleum bijproducten;
  • géén conserveermiddelen;

 

Wat is Sunrider?

Sunrider is opgericht door Drs. Tei-fu and Oi-lin Chen in 1982.

Het is nu een internationaal bedrijf dat opereert in 35+ landen!

De Chen's hebben een prachtige lijn gecreëerd van Chinese kruidenvoeding, met veel formules gebaseerd op eeuwenoude manuscripten. Sunrider International is een bedrijf zonder schulden, al hun fabricage faciliteiten en collectieve hoofdkantoren zijn in eigendom.

 

Voeden, Balans brengen & Reinigen

Bij Sunrider gaan we uit van de Filosofie van Regeneratie, wat inhoudt dat ons lichaam de nodige middelen krijgt om zichzelf in stand te houden en te verjongen. Sunrider producten zijn bedoeld om het lichaam te voeden en te reinigen; om een balans te houden tussen yin en yang.

Bij Sunrider hebben we prachtig plantaardig voedsel dat hooggeconcentreerd is.

 

 

Waarom is Sunrider anders?

 

Deskundigheid van de eigenaren

Dr. Tei-Fu Chen is een farmaceut en een wereldvernieuwende kruidendeskundige. Dr. Oi-lin Chen is een geschoolde medische arts in de U.S.

Fabricage

Dr. Chen leidt een team van wetenschappers bij onderzoeken, samenstellen en fabriceren van Sunrider’s prachtige productenlijn. Geen enkel product krijgt een privé label. De technologie van Sunrider is zo geavanceerd dat zij 40 pond ruwe kruiden kunnen concentreren tot 1 pond.

Kwaliteit

Sunrider heeft een ambachtelijke geheime methode van reinigen van de kruiden om elke bacterie te verwijderen zonder dat het nodig is de ruwe kruiden uit te roken. Hierdoor komt het, dat je werkelijk de voedingswaarde van ze krijgt.

 

Sunrider’s huidverzorging en cosmetica zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit kruiden en botanische extracten. Er zijn geen dierlijke oliën, minerale oliën of petroleum bijproducten gebruikt. De formules zijn Ph-getest voor onze huid.

 

Sunrider heeft de beste kruidenvoeding, huidverzorging, afslanklijn en huishoudproducten die omgevingsvriendelijk zijn, gifvrij en veilig.

 

Zie voor uitgebreidere informatie www.sunbalans.nl

 

Inkomen

De producten van Sunrider zijn niet in de winkel te koop. Het wordt verspreid via een netwerk van mensen die ervaring hebben met de producten en hun positieve ervaringen graag delen met anderen.

- ervaar het zelf

- vervang je gebruikelijke producten door de superieure producten van Sunrider

- deel je positieve ervaringen met anderen

 

Je kunt gratis lid worden van Sunrider en de producten alleen zelf gebruiken, maar je kunt ook meewerken deze prachtige producten in de wereld te zetten als Independent Business Owner.

Als IBO krijg je kortingen en kun je geld verdienen met een parttime of fulltime Sunrider carrière.

Je werkt vanuit je eigen huis, kunt je eigen uren kiezen, je eigen baas zijn en bepalen hoe succesvol jij wilt zijn. Heb jij leiderschapskwaliteiten? Wij helpen je graag deze te ontwikkelen. Gezondheid en welvaart voor iedereen!

 

Neem voor meer informatie contact met me op.